Akupunktur

Akupunktur er baseret på ligevægten mellem Yin og Yang, to modvirkende kræfter, der hele tiden bør holdes i balance. Grundprincippet er, at mennesket er et med naturen.
Menneskets helbred afhænger af denne ligevægt, såvel i kroppen som med omgivelserne og hele Universet.

Teorien er, at der i ethvert menneske gennem 12 meridianbaner, strømmer en energi bestående af Yin og Yang. Med denne metode kan en akupunktør eliminere lidelser eller bedøve et område af kroppen.

I dag er orientalsk medicin en af de hurtigst voksende erhverv i sundhedssektoren, både blandt læger og andre behandlere.
Akupunktur er som ordet siger en behandlingsform, hvor man via indstik med tynde nåle i kroppen påvirker helbredstilstanden holistisk. Den kinesiske filosofi, der er omkring 5000 år gammel siger, at akupunkturnålene genopretter kroppens normale energibalance. Er kroppen i balance er man også rask, i krop og sind.

Vi tager elementer i den vestlige videnskab og integrerer det med den traditionelle kinesiske medicin. Vi forpligter os selv til at have en høj kvalitet i undervisningen, således eleverne ender med de bedste færdigheder og etiske standarder inden for akupunktur, baseret på årtusinders gammel viden blandet med forskning og nyeste teknologier.

Besøg RAB registrede danske Akupunktører og læs mere